Showroom

 •     Openingstijden
  • Maandag t/m vrijdag     11 tot 18 uur
  • Zaterdag                    12 tot 15 uur
   Andere tijden Afspraak
   Tel. 053-4363600

 •  Waarom Rollator Centrale

 Rollator Verkoop
 Scootmobiel
Verkoop/Verhuur
 Rolstoel
Verkoop/Verhuur
 Traplift
Verkoop
 Aanhanger
Verkoop/Verhuur
 Accessoires en Accu
Verkoop

 Leuke Gratis Spullen
 
klik op bovenstaand onderwerp voor
                 meer informatie

 

      elektro fiets goedkoop kopen en huren

Vergelijk rustig overal de prijzen en modellen van Elobikes bij onze collega's... wij proberen
u altijd de laagst prijs te bieden en een uitstekende electrofiets te leveren. NU OOK:
DRIEWIELFIETS EN BAKFIETS
 

ROLLATORCENTRALE ENSCHEDE

Het grootste assortiment in nieuwe en gebruikte rollator, scootmobiel, rolstoel, elektrofietsen, aanhanger, traplift en accessoires.

Met een groot assortiment aan rollators, scootmobiels, rolstoelen, electrofietsen en alles wat daar mee te maken heeft presenteren wij ons graag op Internet en willen wij u graag ontmoeten in onze showroom. Met ruim honderden modellen en uitvoeringen in voorraad behoren we zeker tot de grootste leverancier van rollator, scootmobiel, rolstoel, elektrofiets, trapliften en alle daarbij behorende accessoires. Tevens mogen wij ons de grootste verhuurder noemen van scootmobiels en rolstoelen (u huurt al een scootmobiel voor 5,00 per dag ) ideaal voor vakantie, trips of voor tijdelijke revalidatie en gebracht op uw aangeven locatie. Natuurlijk kunnen wij op deze website niet alles laten zien wat we in huis hebben maar we proberen hier een actueel overzicht te geven van al onze loophulp producten.

Bestellen via Internet gaat gemakkelijk, maak gebruik van het bestelformulier. Informatie aanvragen over rollator, scootmobiel, rolstoel, elektrofietsen (elobikes), traplift of accessoires kan ook via dit bestelformulier. Een bezoek aan onze Showroom is natuurlijk interessant om te zien welke aanbiedingen en goedkope prijzen wij voor u hebben .... en de koffie staat klaar.

Wij zijn er trots op voor een prijs doorbraak gezorgd te hebben op de markt van scootmobiel, rollator en rolstoel en elektrofietsen (trap ondersteunende elektrische fietsen)

rollator rolator rolstoel scootmobiel huren kopen enschede elektrofiets electrofiets elobike elektrische fiets traplift trapliften huislift scootmobiel aanhanger rolstoel aanhanger kopen huren

Ons assortiment aan accessoires bestaat o.a. uit: accu's voor scootmobiel en rolstoel, oprijplaten voor aanhangers, drempelplaten, kussens, kleding, armleuningen, stokhouders, verzekering,  enz. 

 • Grote keuze en betaalbare prijzen ....
 • Service en Garantie ......
 • Nieuw Gebruikt Verhuur .......
 • Eigen bezorg dienst (koerier) .....
 • Ruime Showroom en betrouwbare Internet verkoop ....

Rollator Centrale

De rit naar Enschede betaald zich zelf, wij zijn er van overtuigd dat u vind wat u zoek en voor de laagste prijs ! ! !

Kijk rustig rond in onze ruime showroom en maak een proefrit voordat u tot de aanschaf overgaat  van een rollator, scootmobiel, rolstoel of elektrofiets. Wij zijn tevreden als u tevreden bent en  zich veilig en zeker voelt op uw loophulp. Maak van uw bezoek geen stress dag en maak er een gezellig dagje Enschede van. Voeg toe aan je favorieten

klik op de link hier boven en vraag vrijblijvend informatie over trapliften en de kosten of bel 053-4363600

Wij sluiten u Scootmobiel verzekering af bij: Scootmobiel verzekering Unigarant Betrouwbaar en Gunstig
Klik voor premie berekening  Unigarant
Ook op uw vakantie adres een scootmobiel vanaf 3,50 p/d


Vragen, Suggesties...   Laat het ons weten !  Tel. 053-4363600

Al onze artikelen worden verkocht met de gebruikelijke garantie (uitz. accu's) en ter plaatse kan voor u een gunstige verzekering afgesloten worden. Wij kunnen bij u thuis bezorgen, veelal binnen 1 a 2 dagen (koerier) voor ritprijs. Bezorging op uw vakantie adres bij huurartikelen tevens mogelijk.